Näin poistat tilisi ja tietosi

Voit poistaa tilisi ja sinuun liittyvät henkilötiedot suoraan sivustolla:

Kun poistat tilisi, henkilötietosi ja tiliin liittyvä sisältö poistetaan.

Haluatko mieluummin, että teemme sen puolestasi? Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@liqr.se samasta osoitteesta, jolla rekisteröidyit, niin poistamme tilisi ja siihen liittyvät tiedot.